Boeking lovelyLooks door bedrijf, model, fotograaf... in Tilburg

Photo: Alex Budin

Boeking lovelyLooks door bedrijf, model, fotograaf... in Tilburg

Visagie

LovelyLooks

Overige visagie >> Boeking door een bedrijf, model of fotograaf

Bedrijf

Bent u als bedrijf op zoek naar een visagist die de make-up verzorgt bij een evenement? Te denken valt aan een modeshow, reclameshoot, bedrijfspresentatie, theater-/toneeloptreden, catwalk, missverkiezing of een ander evene­ment. Graag bespreken we uw verwachtingen en denken wij met u mee. Neem contact op met lovelylooks om de mogelijkheden te bespreken.

Model

Ben je als model op zoek naar een visagist die je make-up verzorgt bij een professionele fotoshoot of andere opdracht? lovelylooks spreekt met je door welke looks je wilt creëren en blijft tijdens de opdracht aanwezig om je make-up op te frissen, bij te werken of om deze tussendoor om te toveren in iets anders. Op deze manier ben je verzekerd van een mooie uitstraling tijdens de opdracht. Neem contact op met lovelylooks om de mogelijkheden te bespreken.

Fotograaf

Bent u als fotograaf op zoek naar een visagist die de make-up verzorgt bij een individuele of groeps- fotoshoot? Graag bespreken we uw verwachtingen en denken wij met u mee. Neem contact op met lovelylooks om de mogelijkheden te bespreken.